Tuesday, June 18

Izdelki iz fotografij

Fotografija dobi tisto pravo obliko, ko je natisnjena v knjigi. Takrat vaši spomini postanejo večni. Da bi temu res bilo tako, se kot grafična oblikovalka skrbno posvečam kvaliteti tiska in pravi izbiri materialov. Obožujem elegantne in na otip prijetne in kvalitetne tiskane izdelke. Za vsako fotoknjigo pripravim unikaten dizajn, po želji vstavim lepo misel in nato napišem vašo zgodbo. Zgodbo iz fotografij.

POROČNA KNJIGA

Vsaka poročna zgodba je unikat. In vsaka poročna knjiga tudi. Zavedam se vrednosti poročnih spominov, zato sem vesela, da vam lahko ponudim produkt visoke kakovosti. Knjige so izredno kvalitetne, trdne in masivne, shranjene pa so v dekorativni in zaščitni škatli. Zaščitna škatla ima pomembno vlogo! Ne samo, da je čudovit dodatek h knjigi, pač pa jo tudi varuje pred vlago, udarci, ter zunanjimi vplivi. V škatli je nameščen trak, s katerim knjigo elegantno vzamete ven. Izbirate lahko med različnimi materiali in teksturami za naslovne platnice vaše poročne knjige. Vsaka knjiga se lahko naroči samostojno ali v kompletu dveh manjših knjig za starše, ki so pomanjšana verzija vajine knjige (z enako platnico in številom strani). Fotografije so natisnjene na trši foto papir, knjiga je lay-flat, kar pomeni da v vmesnem delu knjige ni prepogiba in tako so vse fotografije vidne v celoti. Kvaliteta tiska je visoka, kar omogoča, da fotografije v knjigi ne bodo zbledele. Naj vaši spomini postanejo večni. Tudi v knjigi.

DRUŽINSKA KNJIGA

Vsaka družina bi morala imeti svojo! Družinsko knjigo. Drugačen spomin na vaše najdražje, ki nikoli ne mine. Knjiga je kvalitetna in kompaktna, shranjena je v dekorativni in zaščitni škatli, ki knjigo ščiti pred vlago in zunanjimi vplivi. Na knjigo in škatlo je možen dotisk oz. napis po želji. Vsaki družinski knjigi namenim eleganten dizajn, s fotografijami, ki smo jih naredili na družinskem fotografiranju. Dizajn knjige pripravim glede na družino, v kolikor gre za družino z malčki, je knjiga bolj živih barv. Ob družinskem fotografiranju je družinska knjiga primerna tudi kot darilo staršem, ali pa preprosto darilo samemu sebi. Poleg veselega druženja celotne družine na družinskem fotografiranju, vam na ta dan ostane prav poseben spomin – vaša družinska knjiga. In tako bodo vaši najdražji vedno z vami!

OTROŠKA KNJIGICA

Spomin za vaše najmlajše! Otroštvo je nekaj čudovitega. Pa tako hitro mine, se strinjate? Fotoknjige za vaše malčke so nekaj posebnega. Vsaka knjigica, ki jo oblikujem, je personalizirana, v njej je zapisano malčkovo ime, datum rojstva in misel po želji. Knjigice so kvadratne in poljubnih dimenzij, prav vsaka pa je unikat, saj je pripravljena za vsakega malčka posebej. Knjiga je pisana in zanimiva tudi za vaše najmlajše, poleg malčkovih fotografij pa v njej ne manjka skupna fotografija z mamico in očkom. Knjigica Moje prvo leto je novost v moji ponudbi tiskanih spominov. Ta knjigica je nekaj posebnega, saj so v njej zbrani vsi spomini, ki smo jih naredili v malčkovem prvem letu starosti. V paket je vključeno fotografiranje malčka, trikrat v letu. Knjigica je čudovit spomin in super prikaz malčkove rasti, od rojstva do prvih korakov. Fotoknjigice lahko oblikujem po želji tudi za Sv. krst, rojstni dan ali kakršenkoli malčkov dragocen dogodek.

FOTO TABLICE IN STOJALCE

Vaša fotografija se vam lahko smeje kar iz poličke. Ne iz okvirja, pač pa iz foto tablice. Fotografija vašega malčka ali vaše družinice je natisnjena na tršo tablico, zraven pa je priloženo še stojalce. Foto tablico položimo v stojalce in imamo novo dekoracijo za naš dom. V zaščitni škatlici prejmete 10 foto tablic oz. 10 fotografij. Ko se naveličate tablice v stojalcu, jo preprosto zamenjate z drugo. Lepi spomini v škatlici in še ena zanimiva ideja za darilce!

Jasna Medar