nedelja , 24 september, 2017
Najnovejše
Domov / Članki / Prihaja novi Nikon D850

Prihaja novi Nikon D850

Nikon je na dan svoje 100. obletnice najavil nov DSLR fotoaparat Nikon D850. Trenutno še niso znane vse tehnične podrobnosti, kakor tudi ne cena za Nikon D850.

RAZVOJ DIGITALNEGA FOTOAPARATA SLR NIKON D850
Amsterdam, Nizozemska, 25. julij 2017 – Nikon s skorajšnjo predstavitvijo težko pričakovanega fotoaparata Nikon D850 z veseljem predstavlja najnovejši dosežek na področju zelo hitrih digitalnih fotoaparatov SLR visoke ločljivosti in polnega formata.

Fotoaparat D850 bo mogočno orodje za tiste, ki se ne želijo odpovedati izjemni kakovosti slike in vsestranskosti, vključno z nadobudnimi in poklicnimi fotografi ter ljubitelji fotografije, ki fotografirajo pokrajino, komercialne športe, modo in poroke, pa tudi snovalci večpredstavnostnih vsebin.

Fotoaparat D850 je naslednik priznanega modela D810, cenjenega zaradi izjemno ostrega in jasnega upodabljanja ter bogatih barvnih tonov. Ta zmogljivi novi digitalni fotoaparat SLR formata FX je se ponaša s paleto novih tehnologij, funkcij in izboljšav, ki so neposredni rezultat dolgoletnih povratnih informacij uporabnikov, ki od svoje fotografske opreme zahtevajo samo najboljše.

D850 bo presegel pričakovanja širokega razpona fotografov, ki potrebujejo visoko ločljivost in hitrost, kar lahko ponudi samo fotoaparat Nikon takega kalibra, ki ga dopolnjujejo objektivi NIKKOR.

*Informacije o začetku prodaje tega izdelka bodo objavljene pozneje.

 

 

Preberite si tudi

Nikon D850 ima 45.5 milijonov slikovnih točk in snema 4K video

Novi Nikon D850 je D-SLR fotoaparat, ki združuje hitrost in visoko ločljivost. Je prvi Nikonov …

Nikon D820 – prve napovedi

Po govoricah sodeči, naj bi to poletje Nikon predstavil nov DSLR v pro razredu fotoaparatov. Kot poročajo …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja