sobota , 18 januar, 2020
Domov / Članki / Prihaja novi Nikon D850

Prihaja novi Nikon D850

Nikon je na dan svoje 100. obletnice najavil nov DSLR fotoaparat Nikon D850. Trenutno še niso znane vse tehnične podrobnosti, kakor tudi ne cena za Nikon D850.

RAZVOJ DIGITALNEGA FOTOAPARATA SLR NIKON D850
Amsterdam, Nizozemska, 25. julij 2017 – Nikon s skorajšnjo predstavitvijo težko pričakovanega fotoaparata Nikon D850 z veseljem predstavlja najnovejši dosežek na področju zelo hitrih digitalnih fotoaparatov SLR visoke ločljivosti in polnega formata.

Fotoaparat D850 bo mogočno orodje za tiste, ki se ne želijo odpovedati izjemni kakovosti slike in vsestranskosti, vključno z nadobudnimi in poklicnimi fotografi ter ljubitelji fotografije, ki fotografirajo pokrajino, komercialne športe, modo in poroke, pa tudi snovalci večpredstavnostnih vsebin.

Fotoaparat D850 je naslednik priznanega modela D810, cenjenega zaradi izjemno ostrega in jasnega upodabljanja ter bogatih barvnih tonov. Ta zmogljivi novi digitalni fotoaparat SLR formata FX je se ponaša s paleto novih tehnologij, funkcij in izboljšav, ki so neposredni rezultat dolgoletnih povratnih informacij uporabnikov, ki od svoje fotografske opreme zahtevajo samo najboljše.

D850 bo presegel pričakovanja širokega razpona fotografov, ki potrebujejo visoko ločljivost in hitrost, kar lahko ponudi samo fotoaparat Nikon takega kalibra, ki ga dopolnjujejo objektivi NIKKOR.

*Informacije o začetku prodaje tega izdelka bodo objavljene pozneje.

 

 

Preberite si tudi

Londonska gigapiksel panorama z Nikonom D850

London je dobil svojo prvo gigapiksel panoramsko fotografijo. Fotografijo so naredili z Nikonom D850. Kako …

Nikon D850 ISO test – drugi del (second part)

V prvem testu Nikon D850 visoke ISO nastavitve sem testiral visoke ISO vrednosti na realni lokaciji, v …