sobota , 18 januar, 2020
Domov / Članki in nasveti / PHOTOSHOW – MILANO 2015

PHOTOSHOW – MILANO 2015

Med 23. in 25. oktobrom bo v Milanu v prostorih SUPERSTUDIO PIU, ki se nahajajo na ulici via Tortona 27, potekal eden največjih in najbolj pomembnih dogodkov iz sveta fotografije v tem delu Evrope, MILANO PHOTOSHOW 2015.

ilano PhotoShow 2015

Tokrat so se organizatorji odločili, da bodo prireditev preselili v notranjost mesta. Milano slovi kot prestolnica mode in dizajna, fotografija pa je pomemben del te industrije, zato letošnja prireditev v prostorih velikih fotografskih studiov v centu mesta. Nekaj vzporednih prireditev bo istočasno potekalo tudi na lokacijah v bližini tako, da bo celotna soseska v času med 23. in 25. oktobrom živela skupaj s prireditvijo. Poleg množice praktičnih fotografskih priložnosti in predavanj za obiskovalce pa bo na osrednjem delu prizorišča potekal tudi bolj tradicionalni sejemski del, kjer se bodo na razstavnih prostorih predstavili skoraj vsi vidni proizvajalci fotografske opreme.

La Bocconi_aPhotoshow HOME 3_a

Med razstavljalci bo tudi Nikon, ki bo tokrat poskrbel za pravo atrakcijo s svojim konceptom 360 stopinjske fotografije. 24 Nikonov D750 z objektivi 14-24mm bo postavljenih v krožni formaciji s premerom 3.66m in v višini dveh metrov. Fotoaparati bodo sinhronizirani tako, da lahko vsi točno ob istem trenutku naredijo posnetek. Na koncu na računalniku s pomočjo posebne programske opreme vseh 24 posnetkov združijo v krajši video klip.

nikon360

Več informacij o dogodku lahko najdete na uradni strani PHOTOSHOW MILANO 2015

Preberite si tudi

Photokina po Photokini 2016

Dogodek Dan fotografije 2016, ki se je odvil to soboto na Gospodarskem razstavišču, si je ogledalo več …

Photo + Adventure na Dunaju 21. in 22. novembra

Za vse tiste, ki vas bo med 21. in 22. novembrom pot zanesla na Dunaj …