sreda , 29 januar, 2020
Domov / Foto oprema / Nikon DL – nova serija Nikon premium kompaktnih fotoaparatov

Nikon DL – nova serija Nikon premium kompaktnih fotoaparatov

premium_range--original

Amsterdam, Nizozemska, 23. februar 2016: Nikon je popestril trg premium kompaktnih fotoaparatov z novo serijo prenosnih fotoaparatov, s katero bodo lahko fotografi v stalni pripravljenosti kadar koli posneli popolne fotografije. Premium kompaktni fotoaparati Nikon DL z legendarno optiko objektivov NIKKOR in zmogljivo Nikonovo tehnologijo zagotavljajo izjemno kakovost slike ob vsaki priložnosti.

Popolnoma novo serijo sestavljajo trije modeli: Nikon DL24-85 f/1.8-2.8, Nikon DL18-50 f/1.8-2.8 in Nikon DL24-500 f/2.8-5.6. Vse te fotoaparate odlikuje fiksni zoom objektiv NIKKOR z visokozmogljivo optiko, ki se lahko kosa z optiko objektivov Nikon D-SLR, in hitro enopalčno tipalo formata CX. Fotograf lahko s katerim koli fotoaparatom Nikon DL ustvari fotografije z 20,8 milijona slikovnih točk v obliki zapisa JPEG ali NEF (RAW) in videoposnetke 4K/UHD pri hitrosti snemanja 30p/25p.

Nikon DL24-85 f/1.8-2.8 – fotografom v stalni pripravljenosti se ni treba več ničemur odpovedovati
Hitri zoom objektiv NIKKOR 24-85mm f/1.8-2.8 omogoča izjemno prilagodljivost, način makrofotografiranja Super Macro pa snemanje zelo podrobnih bližinskih posnetkov. Fotoaparat je opremljen tudi z nagibnim zaslonom na dotik OLED z 1.037.000 pikami in vgrajeno bliskavico. Ohišje objektiva ima prilagodljiv nastavni obroč in obroč za zoom. Na voljo v srebrni ali črni barvi.

1.8-2.8-camera-3

Nikon DL18-50 f/1.8-2.8 – prenosni fotoaparat za izjemno perspektivo

Z osupljivo zaslonko f/1,8 pri 18 mm se ta fotoaparat Nikon DL ponaša z najsvetlejšim ultraširokokotnim objektivom v Nikonovi zgodovini. Objektiv ima tudi Nikonovo priznano nanokristalno prevleko za bolj jasne slike. Fotoaparat je opremljen z nagibnim zaslonom na dotik OLED z 1.037.000 pikami in vgrajenim nadzorom perspektive. Na voljo v klasični črni barvi.

1.8-2.8-camera-6

Nikon DL24-500 f/2.8-5.6 – neverjeten doseg in navdušujoča kakovost slike
Z ultrazmogljivim 21-kratnim zoom objektivom NIKKOR in načinom zmanjšanja tresljajev (VR) SPORT je fotoaparat Nikon DL kot nalašč za fotografe, ki so vedno v pripravljenosti in imajo občutek za gibanje. Fotoaparat se ponaša tudi z vgrajenim elektronskim iskalom OLED z 2.359.000 pikami in zaslonom na dotik OLED s spremenljivim kotom ter z visoko ločljivostjo. Na voljo v klasični črni barvi.

2.8-5.6-camera-3

SnapBridge: povezava fotoaparata Nikon DL s pametnimi napravami
Vsi fotoaparati iz nove serije Nikon DL so v celoti združljivi z aplikacijo SnapBridge. S tehnologijo Bluetooth®* Low Energy aplikacija SnapBridge ohranja stalno povezavo med fotoaparatom in pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom, poraba pri tem pa je minimalna. Fotografije lahko v pametno napravo sinhronizirate že med fotografiranjem in slike Nikonove kakovosti nemudoma posredujete v skupno rabo z drugimi. Z aplikacijo SnapBridge lahko prek pametne naprave upravljate tudi glavne funkcije fotoaparata, njegove časovne nastavitve, posodobitve in še več.

Preberite si tudi

Nikon preklical začetek prodaje nove DL serije kompaktnih fotoaparatov

Nikon je tudi uradno preklical začetek prodaje nove serije 1″ kompaktnih fotoaparatov Nikon DL. Prodaja Nikon DL fotoaparatov naj …

Novi Pentax – Ricoh K-3

  Kot se za top model spodobi, K-3 prinaša kopico sodobnih funkcij; visoko ločljivost z …